09 februari 2022

Terra-Creative op de Grote Muur van China

 Great Walls Chongqing

Op uitnodiging van Wopke Schaafstal hebben we deelgenomen aan een internationale kunst uitdaging in China. Helaas zijn we niet in de prijzen gevallen, maar we werden wel door de commissie uitgenodigd om ons werk beschikbaar te stellen voor projectie op de Grote Muur in Chongqing tijdens een dagenlang kunstfestival. 

Ik heb toen het 360 graden panorama, althans de toen beschikbare secties, voorgesteld als inzending. Om duidelijk te maken dat dit een doorlopend panorama was heb ik indertijd een LowRes filmpje samengesteld waarmee de -toenmalige - staat van het panorama getoond werd. Helaas dacht de commissie dat dit filmpje de inzending was.Door dit misverstandje zijn niet de eigenlijke werken vertoond maar het filmpje. Evengoed werd hier door het - Chinese - publiek toch enthousiast op gereageerd. Hieronder wat foto's van de projecties in Chongqing. De fotograaf heeft een langere sluitertijd moeten kiezen waardoor de bewegende projecties wat wazig overkomen. Ik was dus de enige met een filmpje in plaats van stilstaand beeld.

Geen opmerkingen:

Kunstenaartje met een website.

 Vandaag heb ik drie werken ingebracht voor de selectie van KlimaatExpo '22 door Artworlds in samenwerking met Museum De Fundatie. Dat w...