03 oktober 2018

Riding The Crow

A mushroom journey on a Crow



Korte omschrijving

Infernoachtige achtergrond, geharnaste ruiter viert zijn overwinning in een paddenstoelenbos vanaf de rug van een vrij onbekende kraaiensoort.

Omschrijving

Iets overwinnen kan je in een vreemde roes brengen. Diezelfde roes kan ook ontstaan vanuit het gebruik van psychedelische middelen of ingrijpende natuurgebeurtenissen. Soms kun je je wapenen en soms moet je gewoon meegaan. Vandaag vieren we onze overwinning vanaf de rug van een kraai ,nog altijd een van de slimste vogelsoorten.

Techniek


Een oud boekje over de wapens van het Avondland leverde het harnas. De kraai komt uit een natuurmagazine, evenals de paddenstoel. De lucht op de achtergrond is een wolkenpanorama van eigen hand, gefotografeerd vanaf ons eigen terras. De bosbodem is ingetekend, gekleurd en ingescand. Oh ja ergens op de achtergrond is een kikker te vinden...

webshop link

Grotere formaten en alle mogelijke materialen via Werk aan de Muur 


Limited editions geprint op Fine Art papier op A3 of A4 formaat,

gesigneerd, genummerd en met Echtheids Certificaat 



Wij houden u graag op de hoogte middels onze Nieuwsbrief. Klik op deze link en laat u verassen met nieuwe producten en kijkjes achter de schermen.


Geen opmerkingen:

Kunstenaartje met een website.

 Vandaag heb ik drie werken ingebracht voor de selectie van KlimaatExpo '22 door Artworlds in samenwerking met Museum De Fundatie. Dat w...