07 mei 2020

Mindful Colors Part II

Abstracte kleuren composities afgewisseld met droomlandschappen in Technicolor kleuren. Geheimzinnige composities die je diep meevoeren in jezelf. Betreed de magische wereld gemaakt met gekleurde was. Verhit en uitgepenseeld op papier in een werveling van mystieke kleuren en vormen. Beschrijvingen voldoen niet, u moet de werken ervaren.


De volgende vijf werken van Vashti in het Album Mindfull Colors op Werk aan de Muur.

Techniek:
Wasschilderen (of Encaustic painting, in het Nederlands ook encaustiek genoemd) is een schildertechniek, waarbij pigmenten vermengd worden met hete bijenwas, hars en nog een paar stoffen, in verschillende kleuren. De techniek is vermoedelijk rond 1000 v.Chr. ontstaan. (Bron; Wikipedia)

Mindful Colors 08

Mindful Colors 09
Mindful Colors 10
Mindful Colors 11


Mindful Colors 12


Soms is het al moeilijk om je dagelijkse dingen onder woorden te brengen. Laat staan wanneer je je inspiraties en meditatieve ervaringen en gevoelens probeert te delen. Maar gelukkig is er muziek en vorm en kleur om je de goede kant op te helpen. Deze werken helpen je om je gevoelens te tonen of juist op te wekken tijdens korte meditaties.

De hier getoonde werken zijn te bestellen via onze shop bij Werk aan de Muur in alle gewenste formaten en op verschillende materialen zoals fotoprint, canvas, dibond, aluminium en hout. Alles in giclee kwaliteit geprint op eerste klas materialen.

Wilt u echter meer exclusieve afdrukken dan bieden wij in 4 standaard maten genummerde en gesigneerde exemplaren die echter alleen verkrijgbaar zijn op kunstmarkten of via onze Nieuwsbrief. Inschrijven op onze Nieuwsbrief heeft meer voordelen, zo krijgt u bijvoorbeeld als eerste te horen dat er nieuwe werken verschenen zijn en kunt u deze met 15% korting bestellen voordat ze officieel verschijnen op Werk aan de Muur.Geen opmerkingen:

De Nachtwaker's Wijkplaats

QAT  Oom Joop zat voor de half geopende deur in de miezerende regen een afgekloven sigaartje te roken.   “Ik ben nog niet open maat”, zei hi...